Kickstart din story
Modul 1

Drøm og ambition

I dag får du adgang til modul 1, der handler om dine drømme og ambitioner. Hvert modul starter med en introduktionsvideo og en lille opgave.
 
Det er relevant at reflektere over dine drømme og ambitioner, fordi det fungerer som en ledestjerne for din fortælling. Når du ved, hvor du er på vej hen, er det meget nemmere at skabe en fortælling, der skaber positiv fremdrift i dit liv.
 

Du modtager en mail, når det er tid til næste trin i forløbet. Du kan godt smugkigge på de kommende moduler, men jeg skal nok hjælpe dig med at holde fokus og skabe din fortælling.

Drøm og ambition

Definer formålet med din fortælling

Passion

Hold fokus på din passion

Essensen af din story

Skab din egen fortælling

Din personlige storybook

Din personlige storybook hjælper dig med at samle brikkerne til din fortællig.

Din personlige storybook kan også hentes som PDF her Kickstart din story_personlig storybook

”Hej, jeg vil gerne sige op for at forfølge min drøm om at stifte Storytelling Akademiet, og så rejser jeg i øvrigt 5 måneder til Spanien med min familie”, det er en af de mest skræmmende sætninger, jeg har sagt højt, men også den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget. Jeg vil gerne hjælpe dig med at gå fra drøm til konkret plan, og derfor deler jeg løbende ud af mine bedste tips til at udleve dine drømme. Det gør jeg via mine egne sociale kanaler, og så jeg er tilknyttet som fast klummeskribent hos Freeliving.dk - jeg håber du vil følge med og blive inspireret.
Helle Rosendahl - portræt
Helle Rosendahl
Stifter af Storytelling Akademiet
da_DK
Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.