Min fortælling

Min fortælling

Storytelling Akademiet er stiftet af Helle Rosendahl. Hendes mission er at skabe et powerhouse, der fokuserer på storytelling, strategisk kommunikation og brand positionering.

Helle er storyteller by heart, og hun er eminent til at skabe stærke fortællinger, der gør en forskel rent strategisk og på bundlinjen. Hun har tidligere været ansat som Storyteller i Microsoft Danmark, og det var her, hun i særdeleshed fandt sin passion for strategisk storytelling. Hun har en konsulentbaggrund og har arbejdet for dels et PR bureau samt et af Danmarks førende bureauer inden for finansiel kommunikation og investor relations. Inden hun kom til Microsoft, var hun en del af presseteamet i Maersk Gruppen, hvor hun arbejdede med at positionere Maersk som thought leader inden for global handel.

Anerkendelse: Hun er tildelt to priser i Mircosoft for storytelling, the Comms Cup EMEA Region (nov17) samt The Global Communications Excellence Award i kategorien ‘Captivating the audience’, der uddeles årligt (maj18).

 

Oplægsholder

Oplægsholder inden for emnerne storytelling, personlig branding, thought leadership og inspirational talks.

Forfatter

Forfatter til bogen ”Storytelling, hvad er din fortælling? * Personlig branding rehsaped’

Ildsjæl

Initiativtager til prisen ’Årets Ildsjæl’, der har været uddelt af Dansk Svømmeunion siden 2011.

Kundeudtalelser

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg hjælper iværksættere og større organisationer med at forme deres fortælling, skærpe deres hovedbudskaber og bringe deres mission i aktion. 

Brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at ringe til mig for at høre mere om, hvad jeg tilbyder, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at forløse dit business potentiale.

Mine e-bøger og workshops

Start din rejse allerede i dag med bogen “Storytelling, hvad er din fortælling – personlig branding reshaped“. Den indeholder alle de værktøjer, du har brug for, så du kan skabe din egen fortælling og styrke dit brand.

 

Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.