Medieomtale

Børsen.dk

30. november 2020

Fem anbefalinger til dit første advisory board

Der er behov for at fokusere på iværksætteri i praksis og konkrete anvisninger til, hvordan man griber processen an, når man gerne vil udvikle sin forretning. Etableringen af et advisory board kan være første skridt på rejsen, og her er fem anbefalinger til, hvordan du kommer godt fra start.

Finans.dk

5.. november 2020

De positive bivirkninger ved corona

Der er én god ting at sige om kriser: De får os til at se os selv og vores prioriteter i øjnene. Transformation og bæredygtighed står øverst på agendaen, men den største forandring, der er i gang lige nu, bør foregå på de indre linjer. Derfor er det nødvendigt at revurdere den måde, vi opstiller mål på.

Finans.dk

31. august 2020

Sådan opdateres fordelingsnøglen på bestyrelsesniveau

Det er tid til at indse, at indstilling er lige så vigtig som faglige kvalifikationer på ledelses- og bestyrelsesniveau. Danske bestyrelser er stadig en meget homogen masse og trænger til et frisk pust, hvis danske virksomheder skal stå stærkt i den globale konkurrence.

Interview i magasinet Netværkeren

24. juli 2020

Storytelleren Helle Rosendahl deler sine tips om netværk

 

Podcast: 

20. juli 2020

To The Moon Honey

Jeg bidrager med et interview i den populære podcast med Bea Fagerholt og Liv Winther. Mit CV rummer nemlig også titlen jordemoder…

Klumme bragt i Finans.dk

29. juni 2020

Der er behov for en generation af mønsterbrydere

92 pct. af alle danskere er lønmodtagere, hvilket er den højeste andel i hele EU. Derfor skal iværksætteri ikke alene på skoleskemaet, det skal også blive en naturlig del af livets skole, hvis vi som nation skal bryde den sociale arv inden for iværksætteri.

Klumme bragt i Finans.dk

23. april 2020

Passion bliver den næste vækstmotor

Det tog 117 dage at nulstille verden. Passion bliver drivkraften i den økonomi, der vil blomstre i kølvandet på corona. Det bliver et wake-up call for dem, der stadig styrer efter KPI’er og mødetider som eviggyldige pejlemærker.

Klumme bragt i Børsen

8. april 2020

Tre min­dre virk­som­he­der trod­ser cor­ona­kri­sen – fem tips til at gøre som dem

Det er afgørende, at vi styrker innovationskraften, hvis vi skal komme igennem corona-krisen. Her kommer konkrete eksempler på dem, der trodser krisen og anbefalinger til at udvikle forretningen, selvom verden står stille.

Artikel via Line Baun Danielsen

19. marts 2020

Vi var midt i vores drøm, så kom corona

Hvad gør man, når man pludselig bliver fanget i et fremmed land midt under corona?

Dabatindlæg i Jyllands-Posten

17. marts 2020

Verden er ikke længere vores legeplads

Vi rejste ud i verden med vores børn for at vise dem, at de kan blive globale borgere, men nu er vi alle reduceret til teleborgere.

Kommentar i Børsen

1. marts 2020

Så­dan øger vi an­de­len af kvin­de­li­ge iværk­sæt­te­re

Jeg har sagt mit job op i Microsoft Danmark for at udleve min iværksætterdrøm, men kun 26 pct. af nye virksomheder stiftes af kvinder, og udviklingen har været faldende de seneste år ifølge Erhvervsstyrelsen. Her er tre konkrete fokuspunkter til at øge andelen af kvindelige iværksættere i Danmark, skriver Helle Rosendahl, stifter af Storytelling Akademiet, tidligere ansat i Microsoft Danmark og Mærsk.

Artikel via My Pleasure

4. november 2019

Feel-good stafetten med Helle Rosendahl – om utålmodighed, en bog og pæne kaffekrus

 

Artikel i Berlingske Business

21. oktober 2019

Microsoft-ansat og mor: Barsel gav plads til faglig fordybelse

For Helle Rosendahl blev en barselsorlov fra IT-virksomheden Microsoft det frirum, som gav hende plads til at skrive den faglitterære bog, hun havde drømt om i årevis.

Artikel hos EGN

27. februar 2018

Storytelleren: Lad kunderne være heltene i din fortælling

Egentlig er storytelling jo bare essensen af konstruktiv kommunikation, siger Helle Rosendahl

Kundeudtalelser

Brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at ringe til mig for at høre mere om, hvad jeg tilbyder, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at forløse dit business potentiale.

Mine e-bøger og workshops

Start din rejse allerede i dag med bogen “Storytelling, hvad er din fortælling – personlig branding reshaped“. Den indeholder alle de værktøjer, du har brug for, så du kan skabe din egen fortælling og styrke dit brand.

 

Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.