Rådgivning

Storytelling Akademiet tilbyder

Storytelling Akademiet hjælper iværksættere og større organisationer med at skabe stærke fortællinger med afsæt i passion, der gør en forskel rent strategisk og på bundlinjen. Storytelling Akademiet afholder også workshops, foredrag, business coaching og fungerer som ghostwriter.

Coaching.

Jeg tilbyder business coaching via 1:1 forløb og workshops. Workshops inkluderer en skræddersyet storybook, der indeholder virksomhedens narrativ og anbefalinger for strategiske kommunikationsinitiativer.

Læs mere om 1:1 forløb via shoppen. Forløb med større organisationer aftales individuelt.

 

Foredrag.

Jeg tilbyder foredrag om emner i relation til passion economy, iværksætteri, storytelling, personlig branding, thought leadership og inspirational talks.

Oplæg aftales individuelt.

 

 

 

 

Skriv.

Jeg er ghost writer på klummer, artikler og debatindlæg samt tilbyder feedback på bøger. Derudover er jeg forfatter til en bog om storytelling, og jeg blogger om emner i relation til iværksætteri, passion economy, storytelling og life-work balance.

Se mere via presse.

 

 

 

Kickstart din story er et nyt online format, der hjælper dig med at skabe en stærk fortælling, der styrker dit brand og har fokus på din passion.

Kommer snart! Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så lander det direkte i din indbakke.

Brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at ringe til mig for at høre mere om, hvad jeg tilbyder, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at forløse dit business potentiale.

Mine e-bøger og kurser

Start din rejse allerede i dag med bogen “Storytelling, hvad er din fortælling – personlig branding reshaped“. Den indeholder alle de værktøjer, du har brug for, så du kan skabe din egen fortælling og styrke dit brand.

 

Kundeudtalelser

Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.