Teamet

Vores fortælling

Storytelling Akademiet vil gerne udvikle, forandre og gøre verden til et bedre sted. Ikke alene men i fællesskab med kunder, der har brug for stærke fortællinger for at få deres budskab ud i verden, så de kan gøre en forskel for samfund og individer. Passion in action kalder vi det.

Storytelling Akademiet er stiftet af Helle Rosendahl. Hendes mission er at skabe et powerhouse for storytelling.

Helle er storyteller by heart, og hun er eminent til at skabe stærke fortællinger, der gør en forskel rent strategisk og på bundlinjen. Hun har tidligere været ansat som Storyteller i Microsoft Danmark, og det var her, hun i særdeleshed fandt sin passion for strategisk storytelling. Hun har en konsulentbaggrund og har arbejdet for dels et PR bureau samt et af Danmarks førende bureauer inden for finansiel kommunikation og investor relations. Inden hun kom til Microsoft, var hun en del af presseteamet i Maersk Gruppen, hvor hun arbejdede med at positionere Maersk som thought leader inden for global handel.

Anerkendelse: Hun er tildelt to priser i Mircosoft for storytelling, the Comms Cup EMEA Region (nov17) samt The Global Communications Excellence Award i kategorien ‘Captivating the audience’, der uddeles årligt (maj18).

Oplægsholder

Oplægsholder inden for emnerne storytelling, personlig branding, thought leadership og inspirational talks.

Forfatter

Forfatter til bogen ”Storytelling, hvad er din fortælling? * Personlig branding rehsaped’

Ildsjæl

Initiativtager til prisen ’Årets Ildsjæl’, der har været uddelt af Dansk Svømmeunion siden 2011.

Advisory Board

Morten Nielsen

Morten Nielsen er en uvurderlig sparringspartner, der kan omsætte fragmenterede ideer til én skarp slide. Han kan sælge sand i sahara og formår at spotte et behov, før man selv har indset det. Han er lederen, der får holdet til at gå i samme retning. Han har en lang karriere bag sig i IBM, og arbejder i dag hos Hitachi. Han har mange kilometer i benene, men er nu stævnet ud mod nye horisonter i sin coastal med kurs mod Danmarksmesterskaberne.

Anne Meyer

Anne Meyer er et fyrtårn inden for strategisk planlægning og digitale forretningsmodeller. Hun kan tegne et business canvas i søvne, og så er hun eminent til at lægge en plan og følge den punkt for punkt, til hun krydser målstregen. Hun har en fortid hos Implement og arbejder i dag hos Microsoft. I efteråret 2019 tog hun på eventyr i seks måneder med sin familie og rejste rundt i New Zealand.

Kundeudtalelser

Hvad har du brug for?

Storytelling Akademiet hjælper iværksættere og større organisationer med at forme deres fortælling, skærpe deres hovedbudskaber og bringe deres mission i aktion. 

Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail og høre mere om, hvad Storytelling Akademiet tilbyder, og hvordan vi kan skabe stærke fortællinger, der gør en forskel for din forretning.

E-bøger og workshops

Start din rejse allerede i dag med bogen “Storytelling, hvad er din fortælling – personlig branding reshaped“. Den indeholder alle de værktøjer, du har brug for, så du kan skabe din egen fortælling og styrke dit brand.

 

Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.