Business coaching 1:1 forløb

7.000,00 DKK

I business coaching forløbet fokuserer vi på din fortælling i relation til din virksomhed. Vi definerer i fællesskab dine målsætninger og lægger en plan for, hvordan du kommer i mål.

*** EKSKLUSIV GAVE ***

Du modtager bogen ‘Storytelling, hvad er din fortælling?’ i digital udgave, når du tilmelder dig forløbet. Læs hvad ud kan opnå via bogen her.

Kategori:

I business coaching forløbet fokuserer vi på din fortælling i relation til din virksomhed. Vi definerer i fællesskab din målsætninger og lægger en plan for, hvordan du kommer i mål.

Derudover kommer vi ind på strategiske kommunikationsværktøjer, der hjælper dig til at udfolde dit potentiale i en professionel sammenhæng, og jeg deler ud af mine tips og tricks, så du får skabt en model og en fortælling, der giver positiv fremdrift i dit liv.

Er du klar?

For at opnå maksimalt udbytte af forløbet, kræver det, at DU selv gør en indsats.

Forløbet ser således og kan gennemføres enten via online eller fysisk møde:

1. Session: Her har vi fokus på at drøfte dine nuværende udfordringer samt dit mål. Jeg giver en introduktion til, hvad du kan opnå med strategisk stroytelling.

2. Session: Forud for denne session har du læst bogen og reflekteret over, hvor vi lægger fokus, så det er tilpasset lige netop din fortælling.

3. Session: Vi fremtidssikrer din fortælling, og definerer nogle konkrete milepæle for dig i den kommende periode frem mod dit mål.

 

***DIN FORTÆLLING  ***

Du får konkret feedback på din grundfortælling og sparring til at bruge den i praksis. Max 1 A4 side.

 

ADGANG TIL MIT NETVÆRK

Som en del af forløbet åbner jeg også mit netværk og vurderer, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig videre.

 

*** EKSKLUSIV GAVE ***

Du modtager bogen ‘Storytelling, hvad er din fortælling?’ i digital udgave, når du tilmelder dig forløbet. Læs hvad ud kan opnå via bogen her.

 

Samlet pris for dette forløb DKK 5.600 ekskl. moms.

 

Der er også mulighed for at aftale et længere forløb eller et forløb med fokus på eksempelvis præsentationsteknik, hvor jeg også overværer og giver feedback på dine oplæg.

En fortælling er dynamisk og vil løbende udvikle sig over tid, ligeså vel som du udvikler dig og bliver klogere med tiden.

Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.