Storytelling forløb VIP

18.750,00 kr.

Forløbet er målrettet ledere, der gerne vil have 1:1 sparring om din fortælling, så fortællingen kan skabe fremdrift for dig og dit team.

Kategori:

VIP: INDIVIDUELT OG MÅLRETTET FORLØB

Målrettet:

 • Dig, der har brug for en langsigtet strategi for storytelling.
 • Dig, der gerne vil styrke din positionering internt i organisationen, og gerne vil arbejde med dit brand.
 • Dig, der har mange års ledererfaring og er en faglig ekspert på dit felt. Nu er du klar til at etablere dig som thought leader og fx bidrage med dit perspektiv i den offentlige debat. Vi kan drøfte konkrete vinkler i den aktuelle debat i medierne, og hvordan du kan bringe din egen fortælling og vinkel i spil.
 • Dig, der er dedikeret og ambitiøs og selv arbejder imellem hver session, så vi kan opnå stærke resultater i fællesskab.

Forløbet kan se således ud:

 • Det overordnede formål er at skabe og styrke din fortælling, så den giver genlyd i organisationen og positionerer dig eksternt. Det vil gøre det muligt at skabe en fortælling, der giver mening samt motiver og inspirerer dine medarbejdere.
 • Derudover er formålet at identificere dine personlige mærkesager, så du lettere kan tage del i debatten på sociale kanaler for at styrke dit personlige brand. Du kommer med en masse viden. og jeg hjælper dig med at se de mulige historier, og hvordan de kan fortælles med afsæt i dig selv & dit team.
 • Vi vil opnå dette via 1:1 sessioner og ved at udvikle dit personlige storytelling map til at guide dig i at skabe en stærk fortælling.
 • Forløbet kan også indeholde feedback på konkrete oplæg, præsentationer eller ghost writing, der positionerer dig eksternt.

INDIVIDUELLE SESSIONER

✅ Du får adgang til et forløb af i alt 6 times varighed, der også kan bruges på konkret feedback, så det matcher dit konkrete behov og udfordring.

✅ Jeg vil foreslå, at vi starter med 1,5 time til at komme i dybden, og derefter er de følgende sessioner af 1 times varighed.

✅ Lokation: Online, i din virksomhed eller mit kontor på Østerbro.

✅ Du får adgang til Master Class: Storytelling som business strategi

✅ Du kan downloade din personlige Storybook, som er dit arbejdshæfte, du kan bruge til at arbejde videre med strategisk storytelling.

✅ Du får desuden adgang til den lukkede Facebook-gruppe for deltagere på Storytelling Akademiets online forløb.

 

EKSKLUSIV BONUS

Du får også FULD adgang til vores MasterClass: Storytelling som business strategi. Det ultimative forløb til ambitiøse virksomheder der vil arbejde med strategisk storytelling

 • Strategisk storytelling: Her er metoden, der viser, hvordan du skaber en stærk kernefortælling til virksomheden, der kan ses på bundlinjen.
 • Forskning og viden: Forløbet er baseret på den nyeste forskning om storytelling samt min erfaring med strategisk storytelling fra bl.a. Mærsk og Microsoft.
 • Konkrete skabeloner: Det hele er kogt ned til konkrete skabeloner, du kan tage i brug med det samme. Selvom det er stærk storytelling, må det gerne være let.

Indhold:

 • 8 online moduler med videoer og øvelser der løfter din indlæring
 • 1 personlig storybook, der samler brikkerne til virksomhedens fortælling i jeres eget Storytelling Map.
 • Certifikat fra Storytelling Akademiet

Du er altid velkommen til at booke et kort møde med mig, hvis du har spørgsmål. Book her.

 

Samlet pris for dette forløb DKK 15.000 ekskl. moms.

 

For at opnå maksimalt udbytte af forløbet, kræver det, at DU selv gør en indsats.

 

En fortælling er dynamisk og vil løbende udvikle sig over tid, ligeså vel som du udvikler dig og bliver klogere med tiden.

da_DK
Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.