Workshop: Kernefortællingen til din virksomhed

2.950,00 kr.

Workshop: Skab en stærk fortælling til din virksomhed

Kategori:

Workshop: Skab en stærk fortælling til din virksomhed

 

Flere af jer har efterspurgt en workshop målrettet dig, der gerne vil arbejde med din virksomheds kernefortælling, og jeg er rigtig glad for at kunne tilbyde den mulighed nu.

Du bliver en del af et lille ‘Dream Team’, der arbejder fokuseret på at skabe en kerfortællingen, der skaber en stærk position i markedet og gør det let for medarbejdere og kunder at genfortælle jeres respektive historie. Jeg gennemgår alt, du har brug for at vide for at komme godt fra start og opbygge en solid kommunikationsplatform for din virksomhed – uanset om det er en mindre eller større organisation.

Jeg prioriterer små hold, så der bliver god tid til 1:1 sparring, og så vi kan målrette indholdet til jeres specifikke udfordringer med kernefortællingen.

Det praktiske:

Det hele kommer til at foregå i lækre omgivelser og prisen er inkl. fuld forplejning og frokost.

Dato: Torsdag den 20. juni 2024 kl. 09.00-14.00

Location: Soho, Flæsketorvet i KBH

Investering: DKK 2950 kr. + moms

Er der early-bird rabat spørger du – og ja indtil torsdag den 16. maj kan du komme med for kun DKK 2500 plus moms. Du sparer altså 500 kr.

Brug koden: Early-bird-workshop

Læs mere om workshoppen her

da_DK
Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.