Vores story

Previous slide
Next slide

Vores mission

Vi skaber stærke fortællinger sammen med virksomheder og ledere, der ønsker at gøre en mærkbar forskel for samfund og individer.

Helle er stifter af Storytelling Akademiet, og igennem de seneste 15 år har hun arbejdet strategisk med kommunikation og storytelling via job i bl.a. Mærsk og Microsoft.  Storytelling Akademiet har skabt den populære podcastserie ’Bag Kulissen’, der fokuserer på, hvordan virksomheder og ledere arbejder med storytelling i praksis, og hvilken betydning det har for både virksomheden, medarbejderne og kunderne. Podcasten er i top 3 på Apple Podcast i kategorien Marketing. Helle har bl.a. interviewet Kasper Holten, ledelsen i Novozymes samt ledelsen i Ørsted, og så er hun forfatter til (snart) to bøger om storytelling. Bogen Bag Kulissen hos verdens bedste corporate storytellers udkommer inden længe på Forlaget Frydenlund.

Vi tror på, at storytelling er stærkest, når vi krydrer de strategiske indspark med egne holdninger og visioner. Kort sagt er vi begejstrede for storytelling, og hver dag glæder vi os over, at vi kan bruge tiden på det, vi synes, er mest interessant – hjælpe andre med at skabe stærke fortællinger. Vi vil også gerne hjælpe dig og din virksomhed med at skabe målbare resultater med simpel storytelling.

 

Keynote speaker

Oplægsholder inden for emnerne storytelling, personlig branding og thought leadership.

Forfatter

Forfatter til bogen ”Storytelling, hvad er din fortælling? * Helle arbejder på en bog for forlaget Frydenlund, der forventes at udkomme i 2023.

Storyteller

Jeg tror på, at storytelling er stærkest, når vi krydrer de strategiske indspark med egne holdninger og visioner.

Katrine Bjergaarde Eilschou er vores Storyteller & Projektleder.

Katrine blev onboarded i 2021 ikke længe efter, at Storytelling Akademiet havde sat sejl. Hun har en baggrund inden for det kreative, akademiske og journalistiske felt af teater, dramaturgi og kommunikation og har arbejdet med den gode historie på tværs af litteratur, teater, film, journalistik og digital markedsføring.

Hun arbejder både med tekstforfatning, markedsføring og med rådgivning og planlægning i relation til workshops med vores kunder. Hendes pen er skarp, ligesom hendes analytiske blik, og med hendes  nysgerrige og professionelle tilgang til storytelling udvikler hun skarpe, fængende og modtagerorienterede koncepter, der er skræddersyet til formålet. 

Katrine er cand.mag. i nordisk sprog og litteratur samt dramaturgi. Derudover har hun tillægsuddannelsen i journalistisk formidling samt kurser i SoMe.  Katrine er Helles højre hånd, og det passer godt med, at Helle er venstrehåndet.

Advisory Board

Morten Nielsen - advisory board, Storytelling Akademiet

Morten Nielsen

Morten Nielsen er en uvurderlig sparringspartner, der kan omsætte fragmenterede ideer til én skarp slide. Han kan sælge sand i sahara og formår at spotte et behov, før man selv har indset det. Han er lederen, der får holdet til at gå i samme retning. Han har en lang karriere bag sig i IBM, og arbejder i dag hos Hitachi. Han har mange kilometer i benene, men er nu stævnet ud mod nye horisonter i sin coastal med kurs mod Danmarksmesterskaberne.

Anne Meyer - advisory board, Storytelling Akademiet

Anne Meyer

Anne Meyer er et fyrtårn inden for strategisk planlægning og digitale forretningsmodeller. Hun kan tegne et business canvas i søvne, og så er hun eminent til at lægge en plan og følge den punkt for punkt, til hun krydser målstregen. Hun har en fortid hos Implement og Microsoft og arbejder i dag som partner i Deloitte. I efteråret 2019 tog hun på eventyr i seks måneder med sin familie og rejste rundt i New Zealand.

Client testimonials

Hvad har du brug for?

Storytelling Akademiet hjælper ledere og organisationer med at forme deres fortælling, skærpe deres hovedbudskaber og bringe deres mission i aktion. 

Contact

Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail og høre mere om, hvad Storytelling Akademiet tilbyder, og hvordan vi kan skabe stærke fortællinger, der gør en forskel for din forretning.

E-bøger og workshops

Start your journey today with the book,Storytelling, hvad er din fortælling – personlig branding reshapedIt contains all the tools you could possibly need to begin telling your own story and strengthening your brand.

 

en_GB
Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.