Vores story

Jeg har altid interesseret mig for personlige beretninger. Læst interviews, der handlede om personer, der gjorde noget andet, eller hvor deres liv tog en u-vending, og de måtte træffe et afgørende valg. For mig personligt betyder storytelling, at man har ret til at skabe sin egen fortælling, fordi det bliver en ledestjerne for, hvordan vi går til vores liv.
I starten af 2020 traf jeg et valg, der har haft stor indflydelse på mit eget liv, og som også er noget af det, jeg modtager allerflest beskeder i indbakken om. Jeg valgte at sige op, gå efter min drøm og skabe min egen virksomhed. Det er lige præcis dét, der er essensen af det, man kan opnå med storytelling. Man kan skabe en forandring. Hos sig selv og hos andre.
Alle fortællinger er unikke. Uanset om vi taler om personer eller virksomheder. Jeg ser det som et håndværk. Ligesom en skrædder har nogle teknikker og værktøjer, har jeg nogle koncepter, jeg ved, der virker. Samtidig søger jeg hele tiden at raffinere min teknik. Jeg vil gerne lære ledere og iværksættere at mestre denne disciplin, og jeg vil også rigtig gerne lære dig det. Velkommen hos Storytelling Akademiet.
Previous slide
Next slide

Vores mission

Storytelling Akademiet vil gerne udvikle, forandre og gøre verden til et bedre sted. Ikke alene men i fællesskab med kunder, der har brug for stærke fortællinger for at få deres budskab ud i verden, så de kan gøre en forskel for samfund og individer. Passion in action kalder vi det.

Storytelling Akademiet er stiftet af Helle Rosendahl. Helle er storyteller by heart, og hun er vild med stærke fortællinger. De gode brands skaber en stærk fortælling, men de bedste brands evner at lade deres ambassadører GENfortælle historien og gøre den til en del af deres personlige fortælling. Hendes mission er at skabe et powerhouse for storytelling og gøre det til en disciplin, som ledere, iværksættere og storytelling entusiaster kan lære at mestre.

Hun er en anerkendt debattør og klummeskribent, og hendes klummer om storytelling og iværksætteri har været bragt i blandt andet Finans.dk og Børsen. Helle har en baggrund fra globale virksomheder som Mærsk og Microsoft, der arbejder målrettet med strategisk storytelling, og hun er blevet tildelt to priser i Mircosoft for storytelling, the Comms Cup EMEA Region samt The Global Communications Excellence Award i kategorien ‘Captivating the audience’.

Storytelling er også omdrejningspunktet for hendes bog ”Storytelling, hvad er din fortælling?” der allerede har hjulpet mange med at skabe en stærk personlig fortælling med afsæt i deres faglige passion. Hendes oplæg og workshops er kendetegnet ved hendes gejst og evne til at undervise på en engagerende og passioneret måde.

Helle er medlem af et netværk via Dansk Erhverv for at fremme andelen af kvindelige iværksættere og påvirke den politiske debat. Derudover er hun involveret i Fonden for Entreprenørskab bl.a. som dommer i de landsdækkende mesterskaber i entreprenørskab for unge. 

Keynote speaker

Oplægsholder inden for emnerne storytelling, personlig branding og thought leadership.

Forfatter

Forfatter til bogen ”Storytelling, hvad er din fortælling? * Helle arbejder på en bog for forlaget Frydenlund, der forventes at udkomme i 2023.

Storyteller

Jeg tror på, at storytelling er stærkest, når vi krydrer de strategiske indspark med egne holdninger og visioner.

Katrine - Storytelling Akademiet

Katrine Bjergaarde Eilschou er vores Storyteller & Projektleder.

Katrine rådgiver med opgaver i relation til workshops med vores kunder, og så er hun primus motor på at drive og udvikle indhold, markedsføring og planlægning af vores online forløb målrettet personlige brands og virksomheder.

Hun er cand.mag. i nordisk sprog og litteratur samt dramaturgi. Derudover har hun tillægsuddannelsen i journalistisk formidling samt kurser i SoMe. Hun har arbejdet med den gode historie på tværs af litteratur, teater, film, journalistik og digital markedsføring.

Advisory Board

Morten Nielsen - advisory board, Storytelling Akademiet

Morten Nielsen

Morten Nielsen er en uvurderlig sparringspartner, der kan omsætte fragmenterede ideer til én skarp slide. Han kan sælge sand i sahara og formår at spotte et behov, før man selv har indset det. Han er lederen, der får holdet til at gå i samme retning. Han har en lang karriere bag sig i IBM, og arbejder i dag hos Hitachi. Han har mange kilometer i benene, men er nu stævnet ud mod nye horisonter i sin coastal med kurs mod Danmarksmesterskaberne.

Anne Meyer - advisory board, Storytelling Akademiet

Anne Meyer

Anne Meyer er et fyrtårn inden for strategisk planlægning og digitale forretningsmodeller. Hun kan tegne et business canvas i søvne, og så er hun eminent til at lægge en plan og følge den punkt for punkt, til hun krydser målstregen. Hun har en fortid hos Implement og Microsoft og arbejder i dag som partner i Deloitte. I efteråret 2019 tog hun på eventyr i seks måneder med sin familie og rejste rundt i New Zealand.

Client testimonials

Hvad har du brug for?

Storytelling Akademiet hjælper iværksættere og større organisationer med at forme deres fortælling, skærpe deres hovedbudskaber og bringe deres mission i aktion. 

Contact

Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail og høre mere om, hvad Storytelling Akademiet tilbyder, og hvordan vi kan skabe stærke fortællinger, der gør en forskel for din forretning.

E-bøger og workshops

Start your journey today with the book,Storytelling, hvad er din fortælling – personlig branding reshapedIt contains all the tools you could possibly need to begin telling your own story and strengthening your brand.

 

en_GB
Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.