Referencer

15 skarpe entreprenører i mediebranchen lyttede, deltog og voksede, da vi havde Helle Rosendahl fra Storytelling Akademiet til at holde et eksklusivt webinar om at udvikle sin personlige historie. De mange gode eksempler og øvelser gav vores deltagere meget at tænke over, og Helles positive energi var lige hvad vi manglede!
Janne Aagaard
Projektleder på Business Makers, DMJX
Helle har været en stor hjælp i vores interne proces omkring rebranding af et produkt. Helle har leveret skarpe og skæve indsigter og har hjulpet os godt på vej til at få skabt og ensrettet kernefortællingen omkring vores produkt. Helle har en stærk evne til at ”nå ind til kernen”, og det har været meget værdifuldt for os at blive guidet helt derind, hvor det for alvor rykker.
Louise Winther Høybye
Kommunikations- & Marketingchef, Formpipe
Jeg er så glad for det arbejde, vi har lavet sammen! Jeg står langt stærkere i mit fundament efter din kyndige vejledning, men også med dine kompetente og kærlige indspark. Jeg glæder mig til at få det i spil på den nye hjemmeside og i vores kommunikative virke. Jeg ser frem til vores samarbejde fremover!
Abelone Tholstrup Stein
Stifter og direktør, Videnscentret Fertility Care
Helle er ikke bare en gudsbenådet storyteller. Hun er en storydoer, som hele tiden - i sit virke og med sin personlighed - inspirerer til, at fortællinger forløses og finder hjem. Helle er en evig energisk påmindelse om alle de ting, jeg kan gøre og lykkes med. Det hele starter med den rigtige fortælling. Min fortælling.
Laura Vilsbæk
Nyibestyrelsen.dk
Storytelling Akademiet samarbejder med FreeLiving
da_DK
Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.