Du kommer bag kulissen hos verdens bedste storytellere. Fantastiske fortællere lykkes med at skabe fortællinger, der skaber forandring, flytter holdninger, bevæger mennesker – og skaber resultater på bundlinjen. Jeg spørger nogle af dem, der er bedst til at mestre denne disciplin, om de vil dele ud af deres tilgang og erfaring. Du får konkrete anbefalinger fra gæsten i hver episode.

Podcasten fik hurtigt en plads som nr. 2 i sin kategori på Apple Podcast!

Sæson 1:5: Ledelses-fortællingen med Steve Clayton fra Microsoft Global

Her får du et unikt indblik i, hvordan Microsoft arbejder med storytelling på globalt plan med afsæt i 5 principper.

Microsoft var en af de første virksomheder i verden til at oprette stillingen Storyteller Lead, hvilket viser, at virksomheden har et særligt fokus på storytelling, som et vigtigt element til at realisere strategien. Steve Clayton var manden, der landede den famøse stilling og bestred den i en årrække. Min erfaring er, at amerikanske virksomheder har et helt andet fokus på fortællinger, end vi kender det fra danske virksomheder. Du får også nogle af hans bedste fortællinger bag kulissen i en af verdens største og mest værdifulde virksomheder – og hans konkrete anbefalinger.

Sæson 1:4: Lancerings-fortællingen medThomas Zoëga Ramsøy, hjerneforsker og neuropsykolog

I denne uges episode skal vi helt ind i sindet sammen med hjerneforsker og neuropsykolog Thomas Zoëga Ramsøy.
⁠En dag i 2007 sker der noget, der forandrer verden for altid. I denne episode dykker vi ned i fortællingen om lanceringen af iPhone, der stadig står som en af de mest ikoniske produktlanceringer i verdenshistorien.⁠ Jeg spørger hjerneforsker Thomas Zoëga Ramsøy: hvad er det, der sker i hjernen, når vi bliver udsat for så effektiv en fortælling, at vi er villige til at ligge i kø i en sovepose? Og hvilke konkrete anbefalinger har han til, at man kan gøre Steve Jobs kunsten efter?⁠

Sæson 1:3: Kunde-fortællingen med Frederikke Antonie Schmidt fra Roccamore

Virksomheden Roccamore er skabt på et paradox – højhælede sko, der er behagelige at gå i – men jeg får lyst til at sige, at kampagnerne slet ikke handler om sko. De handler om holdninger og om at give en stemme til dem, der ikke bliver set eller hørt.

Hvordan lykkedes Frederikke med at inddrage kunderne i fortællingen, så de tager aktivt del i fortællingen, og gør det til en del af deres egen fortælling?

Få svaret her og Frederikkes bedste råd til, hvordan du skaber stærke fortællinger med kunderne i centrum.

Sæson 1:2: Stifter-fortællingen med Peter Juul Regnersgaard fra TrueGum

Som nystartet virksomhed har fortællingen om virksomhedens stiftere været essentiel i opbygningen og salget af TrueGum. Stifterne har selv skrevet den fortælling, der står på bagsiden af deres tyggegummiæske. Hvilke overvejelser har de gjort sig om formidlingen af deres egen fortælling, og hvordan føles det, når fortællingen er 170 mio. kr. værd, som er det beløb, der blev oplyst ved salget af TrueGum? Få svaret her, når med-stifter af True Gum Peter Juul Regnersgaard er i studiet – og få hans bedste råd, som du kan anvende!

Sæson 1:1: Purpose-fortællingen med Morten Enggaard Rasmussen fra Novozymes

Vi går bag kulissen på virksomhedens purpose-fortælling. Når virksomheder formår at skabe en fortælling, hvor virksomhedens purpose er tydeligt defineret, skaber de vækst. Men hvorfor egentlig? Og hvorfor er storytelling helt essentielt i den forbindelse? Det giver vi dig svaret på her, hvor vi har Morten Enggaard Rasmussen, EVP People, Sustainability & Brand fra Novozymes på scenen.

da_DK
Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.