Rådgivning

Vil du med på Storytellers Playbook, et intensivt online forløb med 1:1 sparring. Læs mere her.

Rådgivning i storytelling

Storytelling Akademiet hjælper ledere og globale organisationer med at skabe stærke fortællinger med afsæt i passion, der gør en forskel rent strategisk og på bundlinjen. Vi arbejder med storytelling på tre niveauer: Virksomhedens DNA, ledergruppens fortælling og forankring hos medarbejderne. 

Strategisk storytelling​

Vi finder ind til virksomhedens DNA og skaber et narrativ, der formidler virksomhedens strategi. Dette forløb inkluderer workshop med storybook og anbefalinger for de strategiske kommunikationsinitiativer samt kommende milepæle for at stadfæste virksomhedens position som thought leader inden for sit felt. Læs mere om corporate storytelling her.

Ledelsens fortælling

Her tuner vi ind på formidlingen af virksomhedens fortælling, og vi klæder ledergruppen på til at få fortællingen ud at leve i organisationen. Vi fokuserer på de fortællinger, som lederne selv rummer, hvordan de formidler dem og kobler dem på virksomhedens overordnede fortælling.

Forankring

Virksomhedens strategi og overordnede formål, purpose, skal forankres hos den enkelte medarbejder, før potentialet kan forløses. Derfor er det relevant at arbejde med fortællingen, så den giver mening for den enkelte medarbejder.

Det kan ske via online forløb, workshops eller 1:1 forløb. Læs mere om 1:1 forløb her.

Foredrag

Helle Rosendahl er keynote speaker om emner i relation til  storytelling, personlig branding, thought leadership og inspirational talks.

Skriv

Storytelling Akademiet fungerer som ghost writer på klummer, artikler og debatindlæg på vegne af kunder. Derudover er Helle forfatter til en bog om storytelling, og hun har skrevet en række klummer udgivet i bl.a. Finans.dk og Børsen om emner i relation til storytelling,  iværksætteri og passion economy.

Se mere via medieomtale.

1:1 forløb

Storytelling Akademiet tilbyder 1:1 forløb, enten som en del af en aftale med en større virksomhed, hvor 1:1 er målrettet de enkelte ledere – eller målrettet privatpersoner, der ønsker at arbejde med deres fortælling. Oftest er klienterne ledere på C-level niveau eller virksomhedsejere. 

Forløbet kan afholdes digitalt eller fysisk. 

Brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte Storytelling Akademiet for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en stærk fortælling.

Start din rejse i dag

Start din rejse allerede i dag med bogen “Storytelling, hvad er din fortælling – personlig branding reshaped“. Den indeholder alle de værktøjer, du har brug for, så du kan skabe din egen fortælling og styrke dit brand.

 

Kundeudtalelser

da_DK
Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.