Klummer & debatindlæg

Finans.dk

2.  september 2021

Hvad erhvervslederen kan lære af Ternet Ninja

Ternet Ninja2 er en bragende succes, og omdrejningspunktet er en god fortælling. Præcis det samme kendetegner succesfulde virksomheder. De er drevet af en leder med eminente egenskaber udi storytelling. Her er tre anbefalinger til at gøre dem kunsten efter og udvikle en værdiskabende kernefortælling.

Børsen, print

7.  april 2021

Ledestjernen skal være krystalklar – ellers går du en mørk tid i møde

Dette debatindlæg i Børsen handler om vigtigheden af, at virksomheden skaber en stærk fortælling og er bevidst om medarbejderne som ambassadører til at bære fortællingen videre. Ørsted er nævnt som konkret eksempel

Børsen - Virksomheder skal gøre en forskel - Storytelling Akademiet

Børsen.dk

16. januar 2021

Virksomheder skal gøre en forskel, der kan mærkes helt ind i hjertekulen

Lige nu er der momentum til at skabe en stærk kernefortælling, og de virksomheder, der vinder kapløbet, lykkes med at få hver enkelt til at gøre den til en del af sin personlige fortælling. Dét er vigtigere end USP. Det bliver en del af medarbejderens og kundens eget DNA.

Klumme fra Børsen - fem anbefalinger til dit første advisory board

Børsen.dk

30. november 2020

Fem anbefalinger til dit første advisory board

Der er behov for at fokusere på iværksætteri i praksis og konkrete anvisninger til, hvordan man griber processen an, når man gerne vil udvikle sin forretning. Etableringen af et advisory board kan være første skridt på rejsen, og her er fem anbefalinger til, hvordan du kommer godt fra start.

Finans - Storytelling Akademiet - de positive bivirkninger ved Corona

Finans.dk

5.. november 2020

De positive bivirkninger ved corona

Der er én god ting at sige om kriser: De får os til at se os selv og vores prioriteter i øjnene. Transformation og bæredygtighed står øverst på agendaen, men den største forandring, der er i gang lige nu, bør foregå på de indre linjer. Derfor er det nødvendigt at revurdere den måde, vi opstiller mål på.

Finans.dk - Storytelling Akademiet

Finans.dk

31. august 2020

Sådan opdateres fordelingsnøglen på bestyrelsesniveau

Det er tid til at indse, at indstilling er lige så vigtig som faglige kvalifikationer på ledelses- og bestyrelsesniveau. Danske bestyrelser er stadig en meget homogen masse og trænger til et frisk pust, hvis danske virksomheder skal stå stærkt i den globale konkurrence.

Mønsterbryder - Helle Rosendahl

Klumme bragt i Finans.dk

29. juni 2020

Der er behov for en generation af mønsterbrydere

92 pct. af alle danskere er lønmodtagere, hvilket er den højeste andel i hele EU. Derfor skal iværksætteri ikke alene på skoleskemaet, det skal også blive en naturlig del af livets skole, hvis vi som nation skal bryde den sociale arv inden for iværksætteri.

Finans.dk klumme om passion - Storytelling Akademiet

Klumme bragt i Finans.dk

23. april 2020

Passion bliver den næste vækstmotor

Det tog 117 dage at nulstille verden. Passion bliver drivkraften i den økonomi, der vil blomstre i kølvandet på corona. Det bliver et wake-up call for dem, der stadig styrer efter KPI’er og mødetider som eviggyldige pejlemærker.

Børsen Klumme - 5 tips, Storytelling Akademiet

Klumme bragt i Børsen

8. april 2020

Tre min­dre virk­som­he­der trod­ser cor­ona­kri­sen – fem tips til at gøre som dem

Det er afgørende, at vi styrker innovationskraften, hvis vi skal komme igennem corona-krisen. Her kommer konkrete eksempler på dem, der trodser krisen og anbefalinger til at udvikle forretningen, selvom verden står stille.

JP - Storytelling Akademiet

Dabatindlæg i Jyllands-Posten

17. marts 2020

Verden er ikke længere vores legeplads

Vi rejste ud i verden med vores børn for at vise dem, at de kan blive globale borgere, men nu er vi alle reduceret til teleborgere.

Borsen, Helle Rosendahl, flere kvindelige iværksættere

Kommentar i Børsen

1. marts 2020

Så­dan øger vi an­de­len af kvin­de­li­ge iværk­sæt­te­re

Jeg har sagt mit job op i Microsoft Danmark for at udleve min iværksætterdrøm, men kun 26 pct. af nye virksomheder stiftes af kvinder, og udviklingen har været faldende de seneste år ifølge Erhvervsstyrelsen. Her er tre konkrete fokuspunkter til at øge andelen af kvindelige iværksættere i Danmark, skriver Helle Rosendahl, stifter af Storytelling Akademiet, tidligere ansat i Microsoft Danmark og Mærsk.

Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.