Gratis anbefalinger til dig

De bedste anbefalinger til dig, der kan booste dig selv og din business

Jeg modtager ofte beskeder, når jeg sender nyhedsbreve ud, og det gør mig ærlig talt virkelig glad, fordi det betyder, at I omsætter det til handling, og I rykker på jeres eget arbejde med storytelling. For nylig landede denne i min indbakke på Linkedin:

“Tak for alt det guld du deler ud af i dit nyhedsbrev!”

Missionen med Storytelling Akademiet er at skabe et powerhouse for storytelling og gøre det til en disciplin, som ledere og iværksættere – og lige præcis DU – kan lære at mestre. Her kommer et overflødighedshorn med lækkert indhold til dig, bare fordi – du fortjener det! 🙂

Storytellerens 3 magiske elementer

Når jeg arbejder med virksomheder, kalder jeg det strategisk storytelling, fordi det skal være en fortælling, der gør en forskel, også på bundlinjen. Men den skal naturligvis tale til både hjernen og hjertet. De 3 magiske elementer i strategisk storytelling samler de tre primære elementer.

Kickstart din story

Kickstart din story er et online forløb, der hjælper dig med at skabe en stærk fortælling, der styrker dit brand og har fokus på din passion. 

10 råd til igangsættere og iværksættere

Da jeg startede Storytelling Akademiet blev jeg inspireret af andres fortællinger og deres tips til at komme godt fra start. For at give lidt tilbage, har jeg derfor samlet mine Ti råd til iværksættere og igangsættere Danmark har en sløj sidsteplads i EU, når vi måler på andelen af iværksættere. Det vil jeg gerne være med til at ændre på – vil du være med?

Kundeudtalelser

Brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte Storytelling Akademiet for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en stærk fortælling.

Start din rejse i dag

Start din rejse allerede i dag med bogen “Storytelling, hvad er din fortælling – personlig branding reshaped“. Den indeholder alle de værktøjer, du har brug for, så du kan skabe din egen fortælling og styrke dit brand.

 

Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.