Corporate storytelling

Corporate workshop - Strategisk Storytelling

Corporate workshop er målrettet større virksomheder, der har behov for at skabe en stærk fortælling, der kan anvendes på tværs af platforme og i salgspitch.  I modtager en unik storybook som en del af forløbet. 

Forløbet kan tilpasses en konkret produktlancering, nye strategiske udmeldinger eller  anvendes ved eksempelvis reorganiseing.

Det får I:

  • Workshop af 2-3 timer, hvor I lærer at bruge storytelling, og hvor vi går i dybden med de strategiske ambitioner og drømme for virksomheden.
  • Vi arbejder med jeres kernefortælling, så I  selv får den ind under huden, og I kan implementere den med det samme.
  • Asset: Udvikling af kernefortælling, 1 A4 side, der også kan anvendes til website, PR og salgspitch.
  • Asset: Udvikling af tre korte hovedskaber med afsæt i kernefortællingen, der kan bruges til afsæt for go-to-market strategi, markedsføring og PR
  • Asset: Udvikling af one-liners til brug for f.eks. interviews.

BONUS:
Formålet er at løfte en byrde fra jeres skuldre og skabe et stærkt fundament for virksomheden, der kan bygges videre på.

Alle deltagere på workshoppen modtager bogen ‘Storytelling, hvad er din fortælling?’ (e-bog) som en del af forløbet.

Corporate workshop adskiller sig fra Iværksætter Bootcamp idet, der forventes en større grad af kompleksitet, mere omfattende materiale til forberedelsen samt flere interessenter.

Forudsætninger
Det kræver ikke særlig forberedelse, men jeg forventer, at I medbringer energi og godt humør.

Prisen for dette forløb starter på DKK 30.000 ekskl. moms.

Der er også mulighed for at aftale et længere forløb eller et forløb med fokus på 1:1 coaching eller præsentationsteknik, hvor jeg overværer og giver feedback på oplæg for ledergruppen. Kontakt mig for yderligere info.

En fortælling er dynamisk og vil løbende udvikle sig over tid, ligeså vel som du udvikler dig og bliver klogere med tiden.

da_DK
Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.