Corporate Workshop

30.000,00 kr.

Corporate workshop er målrettet større virksomheder, der har behov for at skabe en stærk fortælling, der kan anvendes på tværs af platforme og i salgspitch.  I modtager en unik storybook som en del af forløbet. 

Kategori:

Forløbet kan tilpasses en konkret produktlancering, nye strategiske udmeldinger eller  anvendes ved eksempelvis reorganiseing.

 

Det overordnede formål er at give jeres lederteam konkret inspiration til at arbejde med storytelling. Det vil jeg gøre ved at tale ind til de neurologiske aspekter af storytelling – hvad sker der i hjernen, når vi fortæller historier, og hvorfor virker det så effektivt. Dernæst give jer konkrete værktøjer til at arbejde med storytelling i praksis, så det underbygger jeres strategi og kernefortælling.

 

Vi aftaler naturligvis i detaljer, hvordan det skal udformes. Oplægget er baseret på min erfaring med opbygning af en platform for organisationer, ledere og medarbejdere, der ønsker at arbejde strategisk med storytelling.

Det overordnede formål med workshoppen er at fokusere på storytelling & ledelseskommunikation, så det kan inspirere og motivere medarbejderne og demonstrere, hvordan I bidrager til at indfri den overordnede kernefortælling og vision for virksomheden.

Forløbet skræddersyes jeres konkrete behov, og er baseret på mit arbejde med storytelling samt interviews med nogle af de bedste corporate storytellere i Danmark og globalt samt mine egne erfaringer.

 

Samlet pris for dette forløb fra DKK 30.000 ekskl. moms.

 

Der er også mulighed for at aftale et længere forløb eller et forløb med fokus på 1:1 coaching eller præsentationsteknik, hvor jeg overværer og giver feedback på oplæg for ledergruppen. Kontakt mig for yderligere info.

En fortælling er dynamisk og vil løbende udvikle sig over tid, ligeså vel som du udvikler dig og bliver klogere med tiden.

da_DK
Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.