Foredrag

19.500,00 kr.

Det overordnede formål er at fokusere på storytelling & ledelseskommunikation, så det kan inspirere og motivere medarbejderne og demonstrere, hvordan I bidrager til at indfri den overordnede kernefortælling og vision for virksomheden.

Keynote & oplæg skræddersyes jeres konkrete behov og er baseret på mit arbejde med storytelling samt interviews med nogle af de bedste corporate storytellere i Danmark og globalt samt mine egne erfaringer.

Vi aftaler naturligvis i detaljer, hvordan det skal udformes. Oplægget er baseret på min erfaring med opbygning af en platform for organisationer, ledere og medarbejdere, der ønsker at arbejde strategisk med storytelling.

Pris fra DKK 19.500 ekskl. moms. + evt. tillæg for kørsel jf. statens takster.

Kategori:

Temaer kan være:

Foredrag 1: Inspirationsoplæg om storytelling

Det overordnede formål er at give jer konkret inspiration til at arbejde med storytelling. Det gør Helle ved at tale ind til de neurologiske aspekter af storytelling – hvad sker der i hjernen, når vi fortæller historier, og hvorfor virker det så effektivt. Vi ser også på, hvorfor vi har brug for storytelling i dag, og hvorfor det er relevant for organisationer at arbejde med. Dernæst give jer konkrete værktøjer til at arbejde med storytelling i praksis, så det underbygger jeres strategi og underbygger, eller bygger fundamentet, for jeres kernefortælling.

Foredrag 2: Det personlige lederskab starter med din egen fortælling

Helle trækker på sin mangeårige erfaring som rådgiver på øverste ledelsesniveau og bruger dette som afsæt til at se nærmere på lederteamets egen fortælling og drøfter balancen mellem professionelle og personlige elementer. Oplægget inspirerer lederne til at bringe sig selv i spil og kobler det med virksomhedens overordnede strategi.

 

Foredrag 3: Vi finder de gode fortællinger i organisationen

Du ved, at de er der, men de bliver ikke fortalt. Alle de gode historier! Nu er tiden inden til at italesætte de gode fortællinger, som skaber medarbejderstolthed, motivation og øget arbejdsglæde for såvel medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Her dykker vi ned i, hvilke gode fortællinger, der allerede eksisterer i jeres team eller organisation, og hvordan I formidler dem, underbygger dem, og gør det let for andre at videreformidle dem.

 

da_DK
Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.