Storytelling forløb

14.999,00 kr.

Forløbet er målrettet dig, der gerne vil have 1:1 sparring om din fortælling og definere dit personlige ledelsesgrundlag.

Kategori:

INDIVIDUELT OG MÅLRETTET FORLØB

Målrettet:

  • Dig, der har brug for en langsigtet strategi for storytelling.
  • Dig, der gerne vil styrke din positionering internt i organisationen, og gerne vil arbejde med dit brand.
  • Dig, der har mange års ledererfaring og er en faglig ekspert på dit felt. Nu er du klar til at etablere dig som thought leader og fx bidrage med dit perspektiv i den offentlige debat. Vi kan drøfte konkrete vinkler i den aktuelle debat i medierne, og hvordan du kan bringe din egen fortælling og vinkel i spil.
  • Dig, der er dedikeret og ambitiøs og selv arbejder imellem hver session, så vi kan opnå stærke resultater i fællesskab.

Forløbet kan se således ud:

  • Det overordnede formål er at skabe og styrke din fortælling, så den giver genlyd i organisationen og positionerer dig eksternt. Det vil gøre det muligt at skabe en fortælling, der giver mening samt motiver og inspirerer dine medarbejdere.
  • Derudover er formålet at identificere dine personlige mærkesager, så du lettere kan tage del i debatten på sociale kanaler for at styrke dit personlige brand. Du kommer med en masse viden. og jeg hjælper dig med at se de mulige historier, og hvordan de kan fortælles med afsæt i dig selv & dit team.
  • Vi vil opnå dette via 1:1 sessioner og ved at udvikle dit personlige storytelling map til at guide dig i at skabe en stærk fortælling.
  • Forløbet kan også indeholde feedback på konkrete oplæg, præsentationer eller ghost writing, der positionerer dig eksternt.

INDIVIDUELLE SESSIONER

✅ Du får adgang til et forløb af i alt 6 times varighed, der også kan bruges på konkret feedback, så det matcher dit konkrete behov og udfordring.

✅ Jeg vil foreslå, at vi starter med 1,5 time til at komme i dybden, og derefter er de følgende sessioner af 1 times varighed.

✅ Lokation: Online, i din virksomhed eller mit kontor på Østerbro.

✅ Du får adgang til det populære forløb Powerboost din story

✅ Du kan downloade din personlige Storybook, som er dit arbejdshæfte, du kan bruge til at arbejde videre med din fortælling & dit brand.

 

 

EKSKLUSIV BONUS

Du får også adgang FULD adgang til Powerboost din story, der består af en række øvelser og modeller, der kan hjælpe dig med at skabe stærk storytelling.

– 6 online moduler
– 1 personlig storybook
– mine egne framework, jeg bruger hver dag til at skabe fremdrift

DIN FORTÆLLING

Du får konkret feedback på din fortælling og sparring til at bruge den i praksis.

For at opnå maksimalt udbytte af forløbet, kræver det, at du selv gør en indsats.

 

Der er også mulighed for at aftale et længere forløb med et særligt fokus, ligeså vel som det kan indgå som en del af en pakke til en virksomhedens ledergruppe.

En fortælling er dynamisk og vil løbende udvikle sig over tid, ligeså vel som du udvikler dig og bliver klogere med tiden.

da_DK
Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.