Storytelling forløb

9.375,00 kr.

Forløbet er målrettet dig, der gerne vil have 1:1 sparring om din fortælling og definere dit personlige ledelsesgrundlag.

Kategori:

INDIVIDUELT OG MÅLRETTET FORLØB

 

Målrettet dig, der:

 • Har brug for en langsigtet storytelling strategi.
 • Gerne vil styrke din positionering internt i organisationen, og gerne vil arbejde med dit brand.
 • Har mange års erfaring og er en faglig ekspert på dit felt. Nu er du klar til at etablere dig som thought leader og fx bidrage med dit perspektiv i den offentlige debat. Vi kan drøfte konkrete vinkler i den aktuelle debat i medierne, og hvordan du kan bringe din egen fortælling og vinkel i spil.
 • Er dedikeret og ambitiøs og selv arbejder imellem hver session, så vi kan opnå stærke resultater i fællesskab.

 

Et individuelt og målrettet forløb hvor du får:

 • Defineret dit unikke ledelsesgrundlag: Gennem individuel 1:1 sparring identificerer vi nøgleelementerne i din fortælling, så du kan lede med autenticitet og troværdighed.
 • Styrket din personlige fortælling: Lær at formulere en stærk fortælling, der ikke kun deler information, men skaber følelsesmæssig forbindelse og engagement.
 • Identificeret dine personlige mærkesager: Så du lettere kan tage del i debatten på sociale kanaler for at styrke dit personlige brand.
 • Praktiske ledelsesværktøjer: Få konkrete redskaber og strategier, du straks kan implementere for at optimere din ledelsesstil og opbygge stærke, inspirerende teams omkring dig.
 • Præsentationsteknik: Vi arbejder også med formidlingen af din fortælling og dine hovedbudskaber, så du leverer dem knivskarpt og overbevisende.
 • Skræddersyet 1:1 sparring: Individuelle sessioner tilpasset dine unikke udfordringer og mål, så du kan anvende konkrete løsninger i din ledelsespraksis. Jeg er uddannet erhvervscoach niveau 1, via Center for Ledelse, med fokus på personlig transition. Derfor kan vores 1:1 forløb også have fokus på personlig udvikling og hele fundamentet for din historie. Jeg kan se, at det i høj grad også er den del mine kunder efterspørger, og derfor har jeg prioriteret denne uddannelse.

 

INDIVIDUELLE SESSIONER

✅ Du får adgang til et forløb på 5 sessioner af 60 minutter. Tiden kan også anvendes på feedback på et oplæg, feedback på konkrete tekster, præsentationsteknik el.lign. Jeg sætter tid af til forberedelse før hver session, så vi sikrer, at vi udnytter tiden effektivt.

✅ Lokation: Online eller mit kontor på Østerbro, medmindre andet aftales.

✅ Du får adgang til det populære online forløb Powerboost din story [værdi DKK 2.500]

✅ Du modtager din personlige Storybook, som er dit arbejdshæfte, med konkrete øvelser.

 

*** Pris for 1:1 storytelling forløbet er DKK 7.500 plus moms ***

 

 

Hvad giver vores Storytelling forløb dig også?

 • Storytelling strategi: Få praktiske redskaber til at udvikle og implementere en effektiv storytelling-strategi for at opnå virksomhedens mål.
 • Global indflydelse: Lær at formidle din virksomheds budskab på tværs af grænser og kulturer for at nå et bredere publikum.
 • Brand differentiering: Skab en unik position på markedet ved at fortælle en historie, der skiller sig ud og berører dine kunder.
 • Engagerende ledelse: Opdag hemmelighederne ved at lede gennem fortællinger, der inspirerer og motiverer dine medarbejdere.
EKSKLUSIV BONUS

Du får også adgang FULD adgang til onlineforløbet Powerboost din story, der består af en række øvelser og værktøjer, der kan hjælpe dig med at skabe stærk storytelling.

For at opnå maksimalt udbytte af forløbet, kræver det, at du selv gør en indsats.

Der er også mulighed for at aftale et længere forløb med et særligt fokus, ligeså vel som det kan indgå som en del af en pakke til en virksomhedens ledergruppe.

En fortælling er dynamisk og vil løbende udvikle sig over tid, ligeså vel som du udvikler dig og bliver klogere med tiden.

da_DK
Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.