Storytelling forløb 1:1 for iværksættere

7.375,00 DKK

Forløbet er målrettet dig, der gerne vil have 1:1 sparring om din fortælling, så din fortælling kan skabe fremdrift for dig.

Kategori:

INDIVIDUELT OG MÅLRETTET FORLØB

Forløb baseret på individuelle sessioner – det kan se således ud:

  • Vi definerer strategien for din storytelling, hvilke elementer skal vi fremhæve, og hvad kan udelades, og vi identificerer dine hovedbudskaber.
  • Vi drøfter, hvordan du kan bruge din personlige fortælling som afsæt til at skabe en stærk kommunikationsplatform for dig og din virksomhed, hvis du er selvstændig – eller vi målretter det dit kommende drømmejob.
  • Du har fingrene på tastaturet, og jeg giver feedback og sparring, så det bliver helt konkret for dig at arbejde videre med.
  • Det handler om din fortælling, men du får også en dosis af min energi og min evne til at se muligheder, så din fortælling skaber fremdrift for dig.
INDIVIDUELLE SESSIONER
  • De individuelle sessioner består af i alt 3,5 timer.
  • Jeg vil foreslå, at vi starter med 1,5 time til at komme i dybden og derefter har du to sessioner af 1 times varighed.
  • Lokation: Online eller på mit kontor på Østerbro.
EKSKLUSIV BONUS

Du får også adgang til din egen Playbook, der består af en række øvelser og modeller, der kan hjælpe dig med at skabe stærk storytelling.

  • I alt (ekskl. moms) 5900 kr.
DIN FORTÆLLING

Du får konkret feedback på din fortælling og sparring til at bruge den i praksis.

ADGANG TIL MIT NETVÆRK

Som en del af forløbet åbner jeg også mit netværk og vurderer, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig videre. Jeg tror meget på netværkets magi, og mit eget netværk har åbnet mange døre for mig. Det vil jeg gerne give videre.

Du er altid velkommen til at booke et kort møde med mig, hvis du har spørgsmål. Book her.

Samlet pris for dette forløb DKK 5.900 ekskl. moms.

 

For at opnå maksimalt udbytte af forløbet, kræver det, at DU selv gør en indsats.

 

Der er også mulighed for at aftale et længere forløb med et særligt fokus, ligeså vel som det kan indgå som en del af en pakke til en virksomhedens ledergruppe.

En fortælling er dynamisk og vil løbende udvikle sig over tid, ligeså vel som du udvikler dig og bliver klogere med tiden.

da_DK
Nyheder på vej

Modtag nyhedsbrev så snart vi løfter sløret!

Der bliver arbejdet på en masse projekter hos Storytelling Akademiet. Vær den første til at vide mere ved at tilmelde dig her.